14.4.12

Rezerva

Hvala bogu za prijatelje. Črne, bele, pisane, ravne, poševne, dolgoročne, perspektivne - kakšrne koli. Ker če ne bi bilo določene osebe, se ne bi spomnila odlične poteze: rezerve.


V čem je trik, fora, modrost: če greš (sploh prvič) v goste, je smiselno prinesti nekaj neizpodbitno dobrega. Ker, saj veste, če pogrnete pri prvem vtisu, bodo vsaj sladkarije dobre.


Trojica, ki nikdar ne razočara, je cookies, muffins, brownies. Jaz sem se tokrat odločila za slednjo možnost, in sicer za takšne s čokolado in praženimi lešniki. Ker sem imela premalo masla, sem primanjkljaj zapolnila s kokosovo mastjo, not pa sem seveda nasula manj sladkorja, kot je predpisano.


Mogoče sem s temi rjavimi prijatelji pridobila še kakšnega.

2 comments:

  1. Izjemno zanimiv blog, odlični recepti (no, pravzaprav receptov za tvoje kreacije ni), ne upam si prositi za navedbe sestavin, saj verjamem, da bi posegla v tvoj način izražanja.
    Pa vseeno... bom poskušala slediti in cediti sline, hm... yust eat it.
    pozdravček, Lyu

    ReplyDelete
  2. Se opravičujem za pozen odgovor. HVala za kompliment :) Zadnje čase malo zaostajam in najbrž še nekaj časa bom (vsega je kriv deveturmanj.wordpress.com), ampak bomo, bomo :) Hvala!

    ReplyDelete