Experiment. Eat. Enjoy. Live. Love.
Mogla bi še kšn recept napisat, k tole sam gledat ni najlaži:)
komot! za katero jed pa? :)
Dej za naseckan paradajz pa sir. ;)
haha! to pa res ni nobena umetnost. :) rabiš podarjen tolminc (ta sorta je najboljša :)), paradižnik, balzamični kis, olivno olje, pinjole in je.
Mmmm, bilo je krasno - sveža solatka in stari prijatelji ... najboljša kombinacija. Hvala za okusno dobrodošlico.
najboljš za najboljše )
Kr za vse recepte, al pa še bolš, predlagam da nardiš prvo eno degustacijo v živo! Jummeee :D
Mogla bi še kšn recept napisat, k tole sam gledat ni najlaži:)
ReplyDeletekomot! za katero jed pa? :)
ReplyDeleteDej za naseckan paradajz pa sir. ;)
ReplyDeletehaha! to pa res ni nobena umetnost. :) rabiš podarjen tolminc (ta sorta je najboljša :)), paradižnik, balzamični kis, olivno olje, pinjole in je.
ReplyDeleteMmmm, bilo je krasno - sveža solatka in stari prijatelji ... najboljša kombinacija. Hvala za okusno dobrodošlico.
ReplyDeletenajboljš za najboljše )
ReplyDeleteKr za vse recepte, al pa še bolš, predlagam da nardiš prvo eno degustacijo v živo! Jummeee :D
ReplyDelete