14.7.13

Malo bloganja, veliko kuhanja

Zadnje čase se temu blogu nisem preveč posvečala. Pa ne, da se ne bi kuhalo. Nasprotno: tako veliko in na polno smo kuhali, da enostavno ni bilo časa za fotkanje in zapisovanje. Ampak na koncu smo le pojedli, kar smo skuhali, in nastal je nov projekt: Ljubljananjam.


Spletišče www.ljubljananjam.si združuje kulinarične sprehode po Ljubljani (hrana, vino, pivo in sladice), koledar kulinaričnih dogodkov, intervjuje z lokalci o ljubljanski kulinarični sceni, delavnice slovenske hrane, seznam lokalov, tržnic, restavracij ipd. po naših kriterijih, najboljše slovenske kuharske bloge in dogodkovno galerijo. Kmalu mu bomo pridružili še druga poglavja, kot je trgovina, pa tudi prevod v slovenščino - za začetek smo stran ustvarili samo v angleščini, ker smo želeli najprej opraviti s težjim delom.

Z drugimi besedami: Ljubljananjam je srečališče ljubljanskih gurmanov in izpostavlja place v Ljubljani, kjer se da kaj dobrega pojesti in popiti. S projektom želimo delati, in delati dobro - tu ne bo prostora za jamranje in pritoževanje. Nač cilj je promovirati Ljubljano kot odlično kulinarično destinacijo. Kar zame nedvomno je.

A to je šele začetek, saj gremo korak za korakom. Zato so vaši komentarji, opažanja, kritike, predlogi in pohvale več kot dobrodošli, celo nujni. Neskončno vam bom hvaležna, če me boste opozorili na vsebinske in tehnične napake.

Aja. Če vas ob ogledu pričaka sporočilo o uporabi piškotkov (cookies), ga prosim sprejmite. S tem boste lahko kar najbolje uporabljali spletno stran, meni pa bodo vaši obiski prinesli pomembne ANONIMNE statistike, s katerimi bom lahko še izboljšala spletišče in nadgrajevala svoje delo. Skratka, piškotki so kul, tisti virtualni in oni za h kavi. :)


Vabim vas torej k ogledu in komentiranju, obvestite o strani vse svoje prijatelje, pridružite se mi na sprehodu in zaželite mi srečo! :)

10 comments:

  1. Zelo všečna stran in hvala, da ste objavili nekaj objav iz mojega bloga. Po mojem mišlenju je stran prijetna za oko, projekt pa je dobro zastavljen. Upam, da boste nadaljevali v takšnem slogu.

    ReplyDelete
  2. Hvala vam! Želimo delati dobro in nadaljevati tako, ja :) Pridite še kdaj, pa lačni bodite :)

    ReplyDelete
  3. Bravo, Iva in Klemen! Želim vama veliko poguma še naprej. In hvala, da ste delili objave z mojega bloga, tudi od mene.

    ReplyDelete
  4. Hvala :) Bomo :) PS: Največ zaslug gre tudi Ediju, Anji in Janu :)

    ReplyDelete
  5. Bravo, Iva in Klemen! Želim vama veliko poguma še naprej. In hvala, da sta delila objave z mojega bloga, tudi od mene.
    Nataša

    ReplyDelete
  6. Potem pa vsem en high-five :)

    ReplyDelete
  7. Potem pa vsem en high-five :)

    ReplyDelete
  8. Čestitke! Dobro zastavljeno, pregledno, všečno! Le tako naprej!

    ReplyDelete
  9. O, hvala! Pridite še kdaj :)

    ReplyDelete