Včasih se mi mudi. Ampak glej ga zlomka, tudi v takih primerih me ne zapusti vnema po kuhariji, in takrat še kako prav pride taktika porabljanja ostankov. Tako sem pred dnevi v ponev zmetala skuhano lečo, ki se mi že nekaj dni vleče po hladilniku (lečnih polpetov imam za nekaj časa dovolj), nasekljan por, mariniran tofu (ad hoc miks tahinija, sojine omake, kardamoma in kokosovega mleka) in kislo zelje. Čudna kombinacija z okusnim izplenom. Nicht schelcht!
Iz tvojga stanovanja je danes res dišalo :)
ReplyDeleteto je kriv un hud prezračevalni sistem našega bloka! :D
ReplyDeleteSkoraj sem uletela z vilco in nožem ;)
ReplyDeleteSkoraj sem uletela z vilco in nožem ;)
ReplyDeleteej naslednjič lahko nardim dostavo na dom - skoz okno :)
ReplyDeleteBalkonska dostava d.o.o., naročila sprejemaš do katere ure?
ReplyDeletedokler diši :D
ReplyDeleteDaj recept za lečine polpete. Jaz mam eno lečo v špajzu (rjavo), pa ne vem čisto točno kaj bi z njo. :) Pa še kak nasvet za zraven!
ReplyDeleterjava je meni ful dobra v juhah ali v indijsko obarvanih jedeh ... za polpete pa je stvar navdiha :) mislim, da sem tokrat not vrgla nasekljan por in zmiksane pinjole pa moko, lahko bi dodala še jajce, pa se mi ni zdelo potrebno, se mi pa zdi, da bi bilo naslednjič bolje, če bi skuhano lečo še malo zmiksala. :)
ReplyDelete